''İslam Dünyası Birlik ve Vahdet İçinde Yaşamalı''
''İslam Dünyası Birlik ve Vahdet İçinde Yaşamalı''

''İslam Dünyası Birlik ve Vahdet İçinde Yaşamalı''

İSLAM BİRLİĞİ

imam hamenei

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 
  

                            

 

 


                    turk milleti ve imam hamenei

 

İran'dan Gazze'ye Askeri Yardım Hazırlığı


zeynebiye.com


İran İslam İnkılabı Rehberi imam Hamaney,geçtiğimiz günlerdeki konuşmasında dünya ve özellikle


İslam dünyası ülkelerinden Filistinlileri silahlandırma konusunda ellerinden geleni yapmalarını istemesinin ardından İran Meclisi için hareketi geçti.
İran  Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanvekili İsmail Kevseri, Gazze ve Batı Şeria’ya askeri ve insani yardım gönderilmesini amaçlayan bir tasarının haftaya Meclis Başkanlık Kurulu’na sunulacağını bildirdi. İranlı milletvekili, tasarının onaylanmasıyla, hükümetin yardım gönderme konusunda yetkilendirilmiş olacağını kaydetti.

 Gazze halkının İsrail’in ağır baskısına maruz kaldığını ifade eden Kevseri, Batı Şeria’daki Filistinlilerin silahlandırılmasıyla İsrail’in iki cephede savaşmak zorunda kalacağından Gazze halkına olan baskının azalacağını savundu.

 ABD Kongresi’nin İsrail’in füze savunma sistemi ‘Demir Kubbe’yi yenilemek için 225 milyon dolar yardım yapılmasını onayladığını hatırlatan Kevseri, İran Meclisi’ne sunulacak tasarının bu tasarıya karşılık hazırlandığını ifade etti.

"Nasrallah:Işid Yenilgiye Mahkum Bir Proje "

zeynebiye.com



Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, IŞİD’in uzun süre devam edebilecek bir kabiliyete sahip olmadığını söyledi.

Es-Sefir gazetesi, Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah’ın İlerici Sosyalist Parti Lideri Velid Canbolat ve Marada Partisi Başkanı Süleyman Faranciye ile görüşmelerinin ayrıntılarına yer verdi.

Bölgesel konuların da ele alındığı görüşmelerde Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’ın “IŞİD’in uzun süre devam edebilecek bir kabiliyeti bulunmuyor. IŞİD, er ya da geç yenilgiye mahkum bir projedir” dediği bildirildi.

Es-Sefir gazetesi yazarı, İmad Mermel, görüşmelerin ayrıntılarına yer verdiği yazısında Nasrallah’ın IŞİD’in emirlik devletinin hakimiyetini Iraklı Sünnilerin de kabul etmeyeceğini belirttiğini yazdı ve IŞİD ve diğer silahlı grupların Suriye ve Lübnan’daki varlığından da kaygı duymadığını ifade etti.


Amerikan güdümlü fitneci Şiilerin Deşifresi /Özel

islamivahdet.com 

                                                               

                        

             Amerikan güdümlü fitneci Şiilerin Deşifresi /Özel

 

 

 

Şiilik adına İslam dışı faaliyetlerde bulunarak insanları hem İslamdan hem de Şia mezhebinden soğutan Amerikan güdümlü sözde Şiilerin gerçek yüzünü defişre ediyoruz.

Şia gibi görünerek (aslında münafıktırlar) Şiaya en büyük darbeyi vuran bu fitnecilerin asıl amaçları İran İslam Cumhuriyetini ve İmam Hamaneyi hedef alarak kötü izlenimler yaratıp fitne çıkarmaktır. Meseleden haberdar olmayan pek çok Sünni kardeşimiz bu münafıkların fitnelerini görüp İrana düşman olmakta ve pek çok Şii kardeşimiz de iyi niyetli olmalarına rağmen meselenin iç yüzünü bilmedikleri için bu fitnecilerin ekmeğine yağ sürmekteler. Bu sebeple bu fitnecileri deşifre etme gereği duyduk.

 

Seyyid Mücteba Şirazi: Ayetullah Seyyid Sadık Şirazinin küçük kardeşidir ve şu anda İngilterede yaşamaktadır.
Yaser Habib ,
İngiltere tarafından idamdan kurtarıldıktan sonra İngilterede Seyyid Mücteba Şirazi ile beraber çalışmaya başlamıştır.
Seyyid Mücteba
Şirazi isimli İngiltere tarafından desteklenen bu sözde molla, konuşmalarında defalarca Rehberimiz AYETULLAH SEYYİD ALİ HAMENEİ ( Allah onu korusun) hakkında çok kötü küfürler kullanmıştır. Bu İngiliz mollasının ettiği hakaretleri bu güne kadar , İslam İnkılabına karşı olan hiç bir grup etmemiştir.

Yaser Habib, Şirazilere ait televizyon kanallarında Şianın büyük alimleri örneğin ; Şehit Muhammed Bagir Es Sadr, Ayetullah Sistani, Ayetullah Mekarim Şirazi, Merhum Ayetullah Behcet ve İmam Ali Hameneiyi tekfir etmiştir.

Bu İngiliz mollaları, Şianın önde gelen alimleri(İmam Hamaney, Ayetullah Sistani vd.) Ehli Sünnetin değerlerine hakaret etmeyi haram ilan etmelerine rağmen, fitne ateşini daha da büyütmek için hakaret etmeye devam etmişler ve bu nedenle düşmanımız Amerika, İngiltere ve işgal rejimi israilin ekmeğine yağ sürmüşlerdir.

Ayrıca bunlar vahabi , selefi-tekfirci gruplara da hizmet ediyorlar çünkü vahabi kanalları bunların Ehli Sünnet değerlerine hakaret etmelerini ve Ehli Sünnet aleyhindeki asılsız fetvalarını örnek göstererek , Şii Müslümanların kanının helal olduğu propagandasını yapıyorlar.
Şianın bir çok büyük alimi, Şirazilerin Ehli Sünnete yönelik bu hakaret ve fetvalarına karşıyken; düşman, bu İngiliz mollalarının fetva ve hakaretlerin Ehli sünnet camiasının

 

İngiliz Mollası Yasir El Habib

İngilizler 12 imam Şiileri için de iyi giyinimli ve güzel yüzlü birini buldular ve ona Londrada cami, ilim havzaları ve televizyon kanalları tahsis ettiler, taa ki bu şahıs Şiilerin göğsünü kabartsın ve Vahhabiliğin birinci derece düşmanı olsun!

Fedek kanalının müdürü, Yasir Yahya Abdullah el Habib, miladi takvime göre 1977 (şemsi 1355) doğumlu olup Kuveyt Üniversitesi Siyasi Bilimler bölümünden mezun olmuştur. Habibin Mehdinin Hizmetçileri derneğini kurmasının ardından 3 yıl geçtikten sonraki aşırılıkları, Kuveyt hükümetini bu kurumu kapatmaya ve onu da 25 yaşında hapse atmaya mecbur kılmıştı.

Ama bu cesur genç İngilizlerin dikkatini çekti ve ardından hemen Amerika ve Londradaki insan hakları dernekleri devreye sokuldu. Kuveytli yetkililer de bu işe şaşırıp kalmışlardı. Bu kurumların hapishanelerde onca işkenceye maruz kalan tutsaklar için değil de neden bu genç âlimi kurtarmak için bu kadar çabaladıklarına bir türlü anlam verememişlerdi. Kuveytliler ağrımayan başlarını ağırtmak niyetinde olmadıklarından Habibi yalnızca 3 ay hapishanede tutup ardından serbest bıraktılar.

Genç Şeyh Kuveyt hapishanesinden çıkarak İngilizlerle arkadaşlık etmeye başladı. İngiltereden sığınma izni alıp ülkenin kuzeyine doğru yola çıktı. Faaliyetlerinin kapsamını geliştirmesi için 2 yıl Londrada kalması yeterliydi. Bu süre zarfında Shianewspaperadında bir gazete yayınladı, İmameyn Askeriyeynadındaki ilim havzasını kurdu ve uydu üzerinden yayın yapan Fedekkanalını da İngilizlerin yardımıyla tesis etti. 2010 yılında da Londradaki mekânını Hüseyniyei Seyyidüşşühedaadı altında büyük bir camiye taşıdı. Yeni mekânının bir kısmını aynı zamanda ilim havzası, ofis, Fedek kanalı, Şii gazetesi ve internet sitesi faaliyetleri için de kullanmaktaydı.

Bu genç Şeyh şimdi 36 yaşında Londrada İngilizlerin kendisine tahsis ettiği minberlere çıkarak Şiilerin sesini dünyaya duyuruyor ve sizler hala hiçbir şeyden şüphe duymuyor

musunuz؟

 

islamivahdet.com


Amerikan güdümlü fitneci Şiilerin Deşifresi /Özel


‘Tayyip Erdoğan’ın söyledikleri utanç verici’

  

‘Tayyip Erdoğan’ın söyledikleri utanç verici’



İranlı üst düzey bir din âlimi, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bir televizyon

programında 'Şia' hakkında söylediği sözlerine çok sert tepki gösterdi. Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi, Erdoğan'ın ifadelerini kınadıklarını belirterek, o sözleri “utanç verici” olarak değerlendirdi. Ayetullah Şirazi'ye Erdoğan'ın vereceği cevap merak konusu oldu.

 

Rasa ajansının haberine göre, Başbakan Erdoğan'ın Şiilere yönelik suçlamalarını “temelsiz” olarak nitelendiren İranlı imam, “Bir ülkenin birinci adamı bilgisi olmadığı bir konu hakkında konuşuyor ve bir inanç mensuplarını suçluyorsa bu utanç vericidir ” diye konuştu.

İranlı imam, “Türkiye başbakanı, Şiileri yalan söylemek, iftira atmakla suçlamış. Kendisine soruyorum Şiiler kime yalan söylemiş? Kime iftira atmış?” diye sordu.

Başbakan Erdoğan'ı takiye'nin anlamını bilmemekle suçlayan Ayetullah Şirazi, Şiilere yönelik sözlerinden dolayı Erdoğan'ı kınadığını ifade etti.

Başbakan Erdoğan, bir televizyon programında Hizmet Hareketi'ni hakkında konuştuğu sırada, “Bunlar Şia'yı geçmiş vaziyette. Şia bunların eline su dökemez” ifadelerini kullanmıştı.